Nieuws

14 oktober 2018

Zonnig schoolkamp groep 8

Groep 8 genoot vorige week in prachtig weer 3 dagen van Bergen aan Zee.

Midden in de duinen. Frisse zeelucht. Van de zandheuvels rollen. Levend stratego. Vossenjacht. Bingo. Keukencorvee. Prachtige zonsondergangen. Dat was het zonnige kamp van groep 8.

Dit schreef Toon uit groep 8a voorafgaand aan het kamp.
Dit is natuurlijk het laatste jaar. We gaan altijd op kamp dan. Nou daar ga ik nu iets over vertellen. Zoals ik al zei gaan we op kamp en je zou denken dat je op kamp gewoon ergens naar toe gaan. En niks doet en gewoon gaat hangen. Aan de ene kant wel en aan de andere kant niet. Je krijgt natuurlijk wel vrije tijd maar niet alleen maar. Je doet ook allemaal activiteiten.
Wij gaan naar het zee aquarium en gaan vast nog andere leuke dingen doen zoals de bonte avond. Dat houdt in dat je laat naar bed mag en dan zijn er allemaal optredens van andere kinderen. We hebben als groep ook thema’s bedacht die we dan op een dag doen.
Met kamp slaap je natuurlijk bij mensen op de kamer. Daar hebben we toen lootjes voor gemaakt en opgeschreven met wie je wilt.
Nou we gaan woensdag op kamp daar heb ik heel veel zin in. Maar er moet heel veel geregeld worden want we moeten het wel leuk hebben. En niet stiekem dingen mee nemen ;). Nou ik hoop dat jullie nu ook zin in kamp krijgen. Als het zo ver is natuurlijk. Er is wel een klein nadeel aan kamp je hebt geen schoolreisje aan het eind van het jaar. Maar kamp is natuurlijk ook super leuk. Nou dit was mijn verhaal. 
Toon