Nieuws

06 december 2018

Vrolijk feest van Sinterklaas

Sint stond bij de dependance maar wist dankzij ingrijpen van meester Rob toch net op tijd zijn weg naar het hoofdgebouw te vinden.

Op de trappen naar de school stonden alle kinderen, luidkeels zingend, op hem te wachten. Sint werd verwelkomd door juf Antoinette en baande zich samen met zijn Pieten een weg naar boven. Ondertussen schudde hij handjes, ontving tekeningen en gaf de bovenbouw leerlingen (tot hun verbazing) een boks. 

In de grote hal ging het feest verder met de kleuters. Die hadden prachtige optredens voorbereid. Er werd door kinderen piano gespeeld, gedanst, muziek gemaakt op de blok- en de dwarsfluit, een mop verteld of een lied gezongen. Sint las over iedere groep iets voor uit zijn grote rode boek. Het was een hele gezellige ochtend!
Daarna is Sint samen met zijn Pieten nog langs alle andere groepen gegaan. Hij zag daar de meest fantastische surprises en hoorde van de kinderen dat ze een leuke dag hadden gehad.
Onder een luid 'Dag Sinterklaasje' verliet de Sint de school weer. Op weg naar een drukke pakjesavond.
Ouders van de Oudercommissie, grimeur Robert, pianist Maud, juf Ladylisa, Angelique en Wilma, enorm bedankt voor jullie inzet om dit feest tot een succes te maken!


(er zijn veel erg leuke en mooie foto's gemaakt maar als gevolg van de privacy regels is het aantal foto's in het album hieronder beperkt)