Nieuws

07 april 2019

Schoolfotograaf komt naar school

Aanstaande dinsdag en woensdag komt de schoolfotograaf naar school. 

Schoolfotograaf komt naar school
Op dinsdag 9 april en woensdag 10 april a.s. komt de schoolfotograaf naar school. Van de kleutergroepen kunnen de portret- en groepsfoto's op 1 dag worden gemaakt. Zij hoeven daarom alleen op dinsdag 9 april in hun mooiste outfit te verschijnen. Voor de andere groepen geldt dat het praktisch helaas onmogelijk is de portret- en groepsfoto's op 1 dag te maken (ondanks de inzet van 3 (!) fotografen). Het kan dus zijn dat het portret op dinsdag wordt gemaakt en de groepsfoto op woensdag of andersom.

Voor de zogenaamde broertjes/zusjes foto's is er dit jaar één vast moment. Hiervoor kun je terecht op woensdagmiddag vanaf 13.30 uur in het speel- en danslokaal op de begane grond. De foto's worden gemaakt op volgorde van binnenkomst. De foto's zijn straks in diverse sets online te bestellen met een persoonlijke code die de kinderen zo spoedig mogelijk krijgen uitgereikt. Ieder kind krijgt gratis een groepsfoto. Ook als je geen foto's bestelt.


Tip van de fotograaf:

Kies kleur! Bij voorkeur geen wit of zwart. Dan kom je nog mooier uit. Zeker als je ook nog een zonnig humeur meeneemt . Met de vriendelijke groeten van fotograaf Sietze en de collega's Richard en Roëlla die hij meeneemt.